Followers

Wednesday, 28 January 2015

Sem yang sangat MENCABAR

Klau mase f3 dulu bleh je bljr smpai 8-9 subjek plus keje kursus dgn stiap ptg ade latihan kwd kaki lg..bleh kata dr jam 7 a.m.-7 p.m. mase aq mmg kat skola semedang..tp sume bnde bleh settle,keje kursus pon bleh hntr on-time..skrg ni bile smbung pra-u lbih2 lg dgn sistem yg baru ni aq rase mase mcm x ckup je nk siapkan keje..wpun aq amek 4 subjek,,tp sem nie aq ade 3 keje kursus (Sej,BM & PA) yg bg aq agak mencabar..mana taknye,,keje kursus BM n Sej kene siapkan dlm mase 2 bln..PA plak kene siapkan dlm mase sbulan..like what???!!!da la tmpt kajian aq msih xdpt..huhu...tension aq la,,nk kene brkejar  ke dua tmpt kjian pastu nk abiskan syllabus lg...n semua nie kene beres dlm mase 4 bln..omaigaddd!! #bolehkurusaqmcmni

Tuesday, 27 January 2015

Aku Pencinta Setia??

Org selalu ckp cinta zmn remaja tu biasenye cinta monyet..tp klau org tnye aq btul ke x fakta tu,aq pon x tau kesahihannye..knpa aq ckp x tau sbb aq start suke kat sorg laki nie mase aq dr drjh satu lg n rase tu msih ade smpai smpai aq x sure rase tu hnya skdar suke, minat,syg or cinta..so,klau tmbh tolak drab bhgi tmpoh aq suke kat dia tu since aq drjh satu until now adalah dlm 12 thun..huhuhu..maka,,aq ni bleh ke dianggap seorang 'PENCINTA YANG SETIA' atau 'PENUNGGU YANG SIA-SIA'??

"Kerana rindu itu aku setia...Kerana kasih ini aku disini...kerana sayang itu aku terluka...kerana cinta ini aku terus mennanti"-cc:Segalanya Mungkin

Monday, 10 September 2012

Bila hati da hilang sabar..~

Assalamualaikum readers(ade ke..hehe)!!
Da lame x menulis kat diary maya nie kan n rasenye entry kali nie bkn entry yg hepy ye tuan2 n puan2 sekalian..huhu
entry kali nie mmg entry yg hot mcm hati Ain skrg nie..Ain rase nie 1st time Ain menyalahgunakan fb utk meluahkan rase skit ati yg mlmpau thp gaban nie..bnda nie sume puncanye gmbr je,,Ain minx tlg kat 'DIA" upload gmbr 'tu' then tag kat Ain sbb Ain da lame x bkak fb..so,,utk pngtahuan u olls sume,,bru mlm nie Ain brksempatan nk bkak fb n bnde 1st yg Ain nk tgok of coz la gmbr tu kan..nk dijadikan cerite gmbr tu 'DIA' x tag pon kat Ain..mula2 Ain ingat 'DIA" trlupe so Ain pon cari la fb 'DIA' tu..cari punye cari Ain x jmpe pon fb tu,,Ain ingat 'DIA' tukar name fb dia then Ain cube la korek kat fb org lain yg dia da tag gmbr tu..trkjut Ain sbb tgok name fb 'DIA' x tukar pon n yg plg menyakitkan hati nie,,'DIA' da blocked Ain..Ain ape lg,,alang2 Ain still bleh comment gmbr tu,,Ain maki la puas2..mmg Ain d ahlg sabar dgn 'DIA'..'DIA' ingat Ain tkut??please la..bile Ain da maki seseorang tu,,mmg x la Ain nk minx maaf kat die blik..org yg Ain plg hrmat skali pon kalu da slalu sgt mnyakitkan hati nie,,for sure dpt maki free dr Ain w'pun Ain tgh senyum kat dpn dia wktu 2....~
~key la,,smpai nie je rasenye kot luahan skit hati Ain utk kali nie..doa2 la lpas nie klau Ain jmpe 'DIA' Ain x tmpr muke 'DIA'..hoho~
sekian,Assalamualaikum..

Saturday, 4 August 2012

As busy as a bee..

Assalamualaikum u olls,,da lame rasenye x jenguk blog nie,da bersawang pon blog ksygn Ain nie...huhu Dlm bbrpe bln nie bnyk prkara n xtvti yg jd kat skola n Ain rase nie la thun yg plg sibuk n aktif wat Ain..spnjg 8 bln nie je 3 cmpng yg Ain join..seronok 2 mmg x yah ckp la kan..hoho..tp,,dlm seronok2 2 ade plak yg x bestnye..yela,,da name pon prgi cmpng,ari skola plak tu mmg comfirm la trtinggal p&p kan..da la bile msuk kls je tibe2 ckgu da ajr chptr lain mmg trpinga2 la kan lpas 2..dan-dan plak x lame lpas tu mid-year exam..huhu..mmg ade yg failed la kan n sbjct yg failwd tu plak x lain x bkn adalah sbject chemist..muahaha..mmg Ain dgn sbjct chemist 2 x de CHEMISTRY lgsg..mggu lpas plak ade ujian ke-2,,sbjct yg lain tu ok la gak,,tp sbjct chemist 2 mmg Ain x bleh nk score la..huhu..Ain dgn sbjct chemist 2 mmg x de CHEMISTRY lgsg...hooho..skrg nie Ain tgh berdebar2 nk tggu result sbjct2 lain plak..mudah-mudahan dpt mrkh yg boleh menyenangkan hati ;parents Ain..insya'Allah..aminn..

Saturday, 25 February 2012

Wajah hamba Allah tenang...Subhanallah!

Subhanallah!!sucinye muka hmba Allah nie yg brnama Akram Muammar Safiq nie...tenang apabila melihat wajahnya...ilmunya pnuh didada....sesiapa pun akn mncari calon suami yg mcm ni,,yg boleh memimpin diri kearah kebaikan...namun,,jgn lupa rupa Rasulullah S.A.W lbih indah dr nie...

Tuesday, 11 October 2011

Westlife Gravity Tour 2011

Assalamualaikum semua...
today ain nk ckp pasal group fevret ain nie...WESTLIFE...
rasenye korang mesti tau kan yg diorang ade dtg kat Malaysia kan...
ok,kat sini ain nk citer skit la info psl diorang nie...
Westlife nie mrupakan sebuah group dr Ireland...group nie trdiri dr 5 org anggota aslnye,but skrg da tggl 4 je iaitu Shane Fillan,Mark Feehily,Nicky Bryne & Kian Egan...
semua ahli group nie da kawen except Mark Feehily je...
antara lagu2 hits diorang UpTown Girl,My Love,Season In The Sun & World Of Our Own..
diorang nie da lame menyepi x silap ain ade la dlm 9 tahun rasenye..
But thun nie diorang da kembali dgn single terbaru iaitu 'LIGHTHOUSE'..
ain rase trkilan sgt sbb x dpt pergi..huhu
so,utk hlgkan skit rase trkilan 2,,ain cube la search kat utube video diorang mase wat tour ari tu...
so,ain harap korang enjoy ye...n_n

Monday, 10 October 2011

Merdeka...Merdeka..Merdeka...

Assalamualaikum bloggers semua...
hah.nmpk x tjuk kat atas 2...nk taw nape ain ckp merdeka...??
sbb today is the last day for the PMR candidates except yg amik BA,BC.& mcm2 B lg la...happy nyer..huhu
happy,happy gak..tp,bile teringat je time nk amik result nnti,,,kecut perut taw..
thun nie punyer soalan mmg giler kentang la..haish,ain hrp result ain nnti x mengecewakan parents ain & ain sndri..huhu
btw,ain nk ucapkan kpd kwn2 ain yg amik PMR thun nie tahniah kerana tlh brjaya menjawab soalan2 PMR dgn jayanye..(cehh,ayat x nk skema plak kan..hihi)
There was an error in this gadget