Followers

Monday, 10 September 2012

Bila hati da hilang sabar..~

Assalamualaikum readers(ade ke..hehe)!!
Da lame x menulis kat diary maya nie kan n rasenye entry kali nie bkn entry yg hepy ye tuan2 n puan2 sekalian..huhu
entry kali nie mmg entry yg hot mcm hati Ain skrg nie..Ain rase nie 1st time Ain menyalahgunakan fb utk meluahkan rase skit ati yg mlmpau thp gaban nie..bnda nie sume puncanye gmbr je,,Ain minx tlg kat 'DIA" upload gmbr 'tu' then tag kat Ain sbb Ain da lame x bkak fb..so,,utk pngtahuan u olls sume,,bru mlm nie Ain brksempatan nk bkak fb n bnde 1st yg Ain nk tgok of coz la gmbr tu kan..nk dijadikan cerite gmbr tu 'DIA' x tag pon kat Ain..mula2 Ain ingat 'DIA" trlupe so Ain pon cari la fb 'DIA' tu..cari punye cari Ain x jmpe pon fb tu,,Ain ingat 'DIA' tukar name fb dia then Ain cube la korek kat fb org lain yg dia da tag gmbr tu..trkjut Ain sbb tgok name fb 'DIA' x tukar pon n yg plg menyakitkan hati nie,,'DIA' da blocked Ain..Ain ape lg,,alang2 Ain still bleh comment gmbr tu,,Ain maki la puas2..mmg Ain d ahlg sabar dgn 'DIA'..'DIA' ingat Ain tkut??please la..bile Ain da maki seseorang tu,,mmg x la Ain nk minx maaf kat die blik..org yg Ain plg hrmat skali pon kalu da slalu sgt mnyakitkan hati nie,,for sure dpt maki free dr Ain w'pun Ain tgh senyum kat dpn dia wktu 2....~
~key la,,smpai nie je rasenye kot luahan skit hati Ain utk kali nie..doa2 la lpas nie klau Ain jmpe 'DIA' Ain x tmpr muke 'DIA'..hoho~
sekian,Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget